Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Cixi Passen Pack Company Limited

Bath Salt Jar, Cosmetic Jar, Plastic Cream Jar manufacturer / supplier in China, offering 330ml Pet Bath Salt Jar with PP Screw Cap (PPC-PSB-68), Soft Squeeze Aluminum Tube for Toothpaste Packaging (PPC-AT-021), 120ml Cosmetic Jar with Aluminum Screw Cap (PPC-PPJ-26) and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Plastic Bottle Plastic spice shake bottle 330ml Pet Bath Salt Jar with PP Screw Cap (PPC-PSB-68)

330ml Pet Bath Salt Jar with PP Screw Cap (PPC-PSB-68)

Purchase Qty.:
(Pieces)
10,000-999,999 1,000,000+
FOB Unit Price: US $0.5 US $0.2
Purchase Qty. (Pieces) FOB Unit Price
10,000-999,999 US $0.5
1,000,000+ US $0.2
Get Latest Price
Port: Ningbo, China
Production Capacity: 50, 000 PCS/Year.
Payment Terms: T/T, Western Union, Paypal

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: PPC-PSB-68
  • Usage: Cosmetics, Skin Care Products
  • Body Material: Pet
  • Specific Usage: Baby Powder, Bath Powder, Bath Salt
  • Capacity: 330ml (Customized )
  • Sample: for Free
  • MOQ: 10,000PCS
  • Trademark: C-PASSEN
  • Specification: SGS, FDA
  • HS Code: 3923300000
  • Certification: SGS
  • Material: Plastic
  • Cap Material: PP
  • Cap: Flip Cap/Screw Cap/Flip-Top Cap
  • Color: Clear Body, Blue Cap ( Customized )
  • ODM: Welcome
  • Place of Origin: Ningbo, Zhejiang
  • Transport Package: Standard Export Carton
  • Origin: Zhejiang, China
Product Description
QUESTION 1: What's the strength of your plastic jar?

ANSWER: 1.100% pure material, food grade PET for body, PP for cap
2. Large range of capacities for choice
3. Great sealing with two flip-top screw cap
4. Different color options for cap


QUESTION 2: What's your advantage?

ANSWER: 1. Strong production ability
2. Professional advice, friendly service
3. High quality product at affordable price
4. Samples are available in any time if you need our existing shape
5. Customized capacity for your specific request
6. Our team would like to assit you from sourcing to ordering to production to inspection to
Shipment to after-sales service
7. Not only our mail proucts, we can help you with whatever products you are looking for in China market

QUESTION 3: Can you accept OEM or ODM?

ANSWER: Yes, welcome!


QUESTION 4: How many workshops in your factory?

ANSWER: Molding, blowing, injection, printing, testing, packing


QUESTION 5: What is your MOQ and lead-time for delivery?

ANSWER: Usually, MOQ is 10, 000pcs; Lead-time is 30-35 days. If you have special requirement, please feel free to discuss.


QUESTION 6: Can you produce any color we want?

ANSWER: Yes, customized colors for caps are available. Please advise your Pantone color code.


QUESTION 7: What payment terms you accept?

ANSWER: 100% in advance or 30% deposit ( by T/T, PayPal, Western Union)


QUESTION 8: How to get in touch with you?

ANSWER: Our work time: Monday to Sunday (8: 30AM-22: 00PM); Either call me or email me or talk to me on Trade Messenger
Item name plastic jar, baby powder jar, bath salt jar, bath powder jar
MaterialPET body, PP cap
Sealing typeFlip cap, screw cap, flip-top cap
Capacity100ml/3oz; 120ml/4oz; 150ml/5oz; 180ml/6oz;200ml/7oz; 240ml/8oz;
270ml/9oz; 300ml/10oz;330ml/11oz; 500ml/16oz;
Industrial useskin care product packaging
Specific use powder, baby powder, bath powder, bath salt, toilet powder, talcum powder, powder milk
prickly heat powder,  
OEM or ODMwelcome
MOQ10000PCS
Delivery timeabout 30 working days
Payment termsT/T 30% deposit, balance before shipment
Price termsFOB Ningbo
SampleAvailable
Send your message to this supplier
Avatar
Miss Jenny Hiu
General Manager
*From:
To: Miss Jenny Hiu
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now