Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Cixi Passen Pack Company Limited

Pepper Shaker, Pepper Salt Bottle, Salt Shaker manufacturer / supplier in China, offering Pet Pepper Salt Bottle with Flip Cap (PPC-PSB-20), Metal Tin Candle Massage Jar with Mouth, Printed Aluminum Cosmetic Cream Container (PPC-ATC-038) and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Plastic Bottle Plastic spice shake bottle Pet Pepper Salt Bottle with Flip Cap (PPC-PSB-20)

Pet Pepper Salt Bottle with Flip Cap (PPC-PSB-20)

Purchase Qty.:
(Pieces)
10,000-999,999 1,000,000+
FOB Unit Price: US $0.5 US $0.2
Purchase Qty. (Pieces) FOB Unit Price
10,000-999,999 US $0.5
1,000,000+ US $0.2
Get Latest Price
Production Capacity: 50, 000 PCS/Year.
Transport Package: Standard Export Carton
Payment Terms: T/T, Western Union, Paypal

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: PPC-PSB-20
  • Usage: Food
  • Body Material: Pet
  • Specific Usage: Spice/Sauce/Salt/Condiment/Seasoning
  • Capacity: 200ml
  • MOQ: 10,000PCS
  • Trademark: C-PASSEN
  • Origin: Zhejiang, China
  • Material: Plastic
  • Color: Clear Body, Red Cap
  • Cap Material: PP
  • Sealing Type: Flip Cap/Screw Cap/Flip-Top Cap
  • Surface Handling: Screen Printing
  • ODM: Welcome
  • Specification: SGS, FDA
  • HS Code: 3923300000
Product Description
QUESTION 1: What's the strength of your PET spice bottle?

ANSWER: 1.100% pure material, food grade PET for body, PP for cap
2. Large range of capacities for choice
3. Great sealing with flip-top screw cap
4. Different color options for cap
5. FDA and SGS certificate, suitable for food


QUESTION 2: What's your advantage?

ANSWER: 1. Strong production ability
2. Professional advice, friendly service
3. High quality product at affordable price
4. Samples are available in any time if you need our existing shape
5. Customized capacity for your specific request
6. Our team would like to assit you from sourcing to ordering to production to inspection to
Shipment to after-sales service
7. Not only our mail proucts, we can help you with whatever products you are looking for in
China market

QUESTION 3: Can you accept OEM or ODM?

ANSWER: Yes, welcome!


QUESTION 4: How many workshops in your factory?

ANSWER: Molding, blowing, injection, printing, testing, packing


QUESTION 5: What is your MOQ and lead-time for delivery?

ANSWER: Usually, MOQ is 10, 000pcs; Lead-time is 30-35 days. If you have special requirement, please feel free to discuss.


QUESTION 6: Can you produce any color we want?

ANSWER: Yes, customized colors for caps are available. Please advise your Pantone color code.


QUESTION 7: What payment terms you accept?

ANSWER: 100% in advance or 30% deposit ( by T/T, PayPal, Western Union)


QUESTION 8: How to get in touch with you?

ANSWER: Our work time: Monday to Sunday (8: 30AM-22: 00PM); Either call me or email me or talk to me on Trade Messenger
Item namespice bottle, powder shake bottle, shake bottle, pepper sauce shaker
MaterialPET body, PP cap
Sealing typeFlip cap, screw cap, flip-top cap
Capacity100ml/3oz; 120ml/4oz; 150ml/5oz; 180ml/6oz;200ml/7oz; 240ml/8oz;
270ml/9oz; 300ml/10oz;330ml/11oz; 500ml/16oz;
Industrial use Food packaging
Specific usesalt, sugar, spice, condiment, seasoning, flavor
OEM or ODMwelcome
MOQ10000PCS
Delivery timeabout 30 working days
Payment termsT/T 30% deposit, balance before shipment
Price termsFOB Ningbo
SampleAvailable
Send your message to this supplier
Avatar
Miss Jenny Hiu
General Manager
*From:
To: Miss Jenny Hiu
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now